Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Norsk chat live chat online

Norsk chat live chat online Chat support hos bigfatfishco.com tilbyr deg råd og hjelp, selv utenfor vanlig arbeidstid. . Opprett avtaler med bare noen få klikk i din egen personlige online kalender. Velkommen til chat med Nordea Kundeservice Privat. Har du generelle spørsmål som ikke krever identifisering kan du starte en chat med Nova, vår chat robot. Enkelt og greit å chatte på kanaler som #bigfatfishco.com, #Norge, #Over18 og #Flørte. Skriv inn kallenavn (nick) og trykke «Koble til». Så velger du kanal og chatter i vei. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Chat support hjelper deg døgnet rundt

Norsk chat live chat online En av de mest brukte protokollene i chatting er IRC. Samtlige ansatte går gjennom en opplæring med fokus på hvordan man gir rådgivning gjennom en chat-tjeneste.

Email-Icon Created with Sketch. Bli bedre bedre kjent med dine besøkende. Lag en for enhver andledning, og hold innboksen organisert. Men i den automatiske mailen finner du et link, og dersom du åpner linken kan du legge til tilleggsinformasjon og kommentarer til din henvendelse.

Velkommen til chat med Nordea Kundeservice Privat. Har du generelle spørsmål som ikke krever identifisering kan du starte en chat med Nova, vår chat robot. På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, seksualitet og Metodeboken revideres årlig, og brukes av helsepersonell i hele Norge.

Chatting (norsk: nettprat) er (opprinnelig) skriftlig prat (samtale) via datamaskin Chatting kan skje i egne chatterom (praterom), og kan være Online dating.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail